Vardagslyx

Har du någonsin funderat över vad som är vardagslyx för dig? Som med allt annat är det olika för alla men det finns vissa saker som många anser klassas som vardagslyx. Det kan till exempel vara att äta ute på sin favoritrestaurang en helt vanlig dag, gå på massage, unna sig sovmorgon eller liknande. Det är helt enkelt saker som man mår bra av. 

Du ska inte behöva vakna på måndagsmorgonen och längta till helgen. Du kan unna dig lyx mitt i veckan exakt när du vill! Oavsett om du har haft en hel dag hemma där du bara har legat i soffan, om du har stressat runt på stan som en galning eller om du letat efter en bröllopslokal i Stockholm är du värd vardagslyx så ofta du önskar.

Lagom är bäst

Vardagslyx behöver dock inte innebära att du ska göra en stor grej som tar flera dagar att planera. Det kan vara det enkla i att du köper din favoritpasta till middagen, eller att du kryper ner i sängen och läser en bra bok . Vardagslyx är helt enkelt det du bestämmer att det ska vara. 

Alla behöver vardagslyx lite då och då. Samtidigt kan man behöva vara ifrån det ett tag för att kunna uppskatta det när det sker. För någonting är ju lyxigt eftersom att man inte gör det så ofta och att det därmed händer något speciellt i vardagen. Fundera på vad vardagslyx är för dig och hur du ska göra för att få in det under valfri vardag.