Känn dig bekväm i dina kläder

Alla ser vi olika ut och hur fantastiskt är inte det? Men trots detta så är det många som känner sig väldigt osäkra i sin kropp och kroppshets och ideal som skyltas som normen bidrar inte direkt till att man känner sig mer bekväm i sin kropp. För många är en sådan pass vardaglig syssla som att klä sig dagens värsta tidpunkt. 

För att du ska trivas och känna dig bekväm i dina kläder igen så krävs det en hel del förändringar, framför allt förändringar om hur du ser på dig själv. Vi hjälper dig att uppnå denna bekvämlighet och listar några saker som du kan göra för att boosta ditt självförtroende. Detta kommer förhoppningsvis bidra till att du känner dig bekväm igen i dina Eton Shirts eller klänningar från Zara.

Övningar framför spegeln

Många har en väldigt snedvriden bild av sig själv. För att du ska kunna boosta din självkänsla så kan det därför vara bra att börja med några enkla spegelövningar. När du står framför spegeln räkna upp minst tre saker varje dag som du gillar med din kropp. Det kan kännas svårt i början, men med lite rutiner och daglig träning kommer du att lära dig att uppskatta saker med din kropp som du inte har gjort förut.

Påverkas inte av andra

För många är det framförallt yttre påverkan och idealen som gör det svårt att man känner sig bekväm i sin egna kropp. Så avfölj kontakter på dina sociala medier som påverkar dig negativt och var nöjd med din kropp!