Pampra dig på hemmaplan

En skön ansiktsmask efter duschen, ett långbad med ett glas vin i handen eller en hårinpackning kommer göra underverk för ditt humör och självkänsla. Att pampra dig på hemmaplan kommer att ge ditt självförtroende en boost, samtidigt som du kommer spara pengar. Att göra det mesta hemma på egen hand kommer att vara betydligt billigare och du kan skräddarsy produkterna efter din hårtyp och hud. Dessutom kan du utföra allt detta medans du lägger i maten i din nyinköpta riskokare eller när du gör ditt morgonkaffe med din Nespresso kaffebryggare.

Bjud in dina vänner på spakväll

Ett bra sätt att umgås är att ha en riktig spakväll hemma där ni kan hjälpa varandra att färga håret, färga ögonfransarna eller använda ditt spabad. Ni kan ha roligt tillsammans, samtidigt som ni kan ta hand om eran hud och stärka håret. Kombinera detta med en riktigt trevlig film och hemlagad mat och kvällen kommer bli på topp.

Boka in dig på spa

Har du en högre budget så kanske du och dina vänner istället kan boka in er på ett spa i närheten. En trevlig atmosfär och några behandlingar kommer att göra gott för själen och ni kommer ha roligt tillsammans. Sedan kan ni själv bestämma om ni också vill sova över på hotellet och äta en bit mat där också.

Det är så viktigt att du tar hand om dig själv och verkligen månar om din hälsa och din kropp. Ät nyttigt och träna ofta, din hud och hjärta kommer då må så mycket bättre. Det är lätt att man kompromissar bort sitt välmående för måsten i livet. Men tänk på att få in iallafall en stund om dagen för att bara fokusera på ditt välmående. Det är du värd!