Kombinera nytta med nöje

Ibland blir man sjuk och behöver receptbelagd medicin för att hjälpa kroppen att blir frisk igen. De allra flesta vet att man köper medicin på recept på apoteket, men visste du att du kan köpa receptbelagd medicin online? Om du loggar in på Apotea med bankid kan du snabbt och enkelt klicka dig in på ditt recept och lägga det i varukorgen.

Och när du ändå är på Apotea och handlar kan du ju passa på att köpa alla möjliga skönhetsprodukter. Det finns massor med smink, hårvård och hudvård att välja på. Köp en favorit eller testa något nytt. När du har handlat klart och betalt är det bara att vänta ett par dagar och sen kan du hämta ut receptbelagd medicin och dina skönhetsprodukter på ditt närmaste utlämningsställe.

Med en fullmakt kan du hjälpa andra

Kanske har du släktingar eller vänner som är äldre eller ingår i någon riskgrupp och därför inte vill röra sig i samhället. Du kan lätt hjälpa dem med medicininköp om de ger dig en fullmakt för det. Om personerna har bank-id skapar de enkelt en fullmakt på Apotea när de har loggat in. Du som fullmaktstagare kommer då att få godkänna den med ditt bank-id.

Om personerna inte har bank-id kan de skriva en fysisk fullmakt som du kan lämna in på ett fysiskt apotek. Fullmakten sparas i en databas och när du har godkänt den så kan den hämtas när du loggar in på Apotea.

När det finns en fullmakt för dig kommer du se alla dina recept och alla recept för den som fullmakten gäller när du är inloggad.