Extra fint hår med tejphår

Det har aldrig varit enklare än nu att piffa till frisyren med tillbehör av hög kvalitet som ger en väldigt naturlig och snygg look. Med hjälp av hårförlängning tejp kan vem som helst få löshåret att smälta in i resten av håret. Nu kanske du undrar hur man kan ha tejp i håret? Tejp extensions fungerar på det sättet att man fäster löshåret med speciell tejp som sitter på en silikonträns. Silikon är väldigt mjukt och slitstarkt, vilket gör att det är det perfekta materialet för hårförlängningar.

Det är också väldigt skonsamt mot håret och det betyder att man inte behöver använda något lim eller använda värme för att få den frisyr man vill ha.

Med denna typ av hårförlängning kan du lätt fästa löshåret som du vill hemma på egen hand, med hjälp av en vän eller ta med dig förlängningarna till frisören om du föredrar det. En sådan här insättning håller mellan fyra till åtta veckor så länge du tar god hand om löshåret.

Borttagning är också enkelt med hjälp av en remover som man köper på samma ställe där man köper sina förlängningar. Här är det viktigt att man använder specifika produkter som har tagits fram för just detta syfte, eftersom man måste ta god hand om sitt hår och sin hårbotten. Återanvänd tejphåret som du vill genom att återapplicera det med något som kallas för refilltejp. Totalt kan du återanvända håret upp till tre gånger så länge du använder rätt produkter är och är varsam i hanteringen.